Rätten att få sova

Jag kan helt ärligt säga att jag inte sovit en bra under en hel vecka på 5 år. Jag sover så himla lätt....vilket leder till sömnproblem.
Som ensam singel sov man precis hur och när man ville...sen blev jag sambo med kalle och kunde i början bli störd av att han bara rörde sig bredvid mig.

Nu...jag vaknar av att barnen gnyr...av att Kalle snarkar...av att Rasmus viskar -Mamma inifrån sitt rum...ja..jag vaknar innan ens klockradion har ringt. Jag är nämligen alltid beredd...alltid koll.

Jag önskar att jag bara kunde släppa allt och bara SOVA. Sova mig igenom flera nätter och vakna utvilad..

Egentligen så klagar jag inte. Det är väl lite tråkigt att jag ska vara så himla lättväckt men vad gör väl det när det är de jag älskar mest som väcker mig.

Jag älskar nämligen att ha hela familjen i sängen...trångt men underbart att känna deras små fötter mot magen och händer i ansiktet.

Att vakna av att Hugo andas mig i ansikte...underbart...då somnar man lätt om igen.....


Godnatt


Världens besvikelse!!!!

Efter gårdagens match som Kalles lag vann bestämde vi oss för att slå till med en kebabtallrik på Venezia...
Jag har ett restaurang häfte som gäller på ett antal restauranger här i stan coh Venezia hade ett par gällande kebabtallrikar så vi åkte dit....hämtade hem maten och kalle som var hungrigast öppnade..

KEBAB MED RIS?!!!!!!!!!!!!

Vem vill ha kebab med ris???? Pommes frites är ju 75% av det goda....kebabkött, sås och så härligt friterade strips....

Jag blev helt ställd....RIS????

Drog fram kuponghäftet och läste det finstilta under kebabtallriken........
Ja visst sjutton stod det ris där...hade inte en aning om att någon människa någonsin beställt ris till sin kebab.....

Jaja, det avgjorde saken...jag gav bort mina resterande kuponger gällande den restaurangen idag....aldrig mer en kebabtallrik där....

Snacka om I-lands problem men besviken blev jag.

Nu har jag alldeles nyss handlat lite från glassbilen. Kul att se hur 4 dörrar på gatan öppnades direkt glassbilen svängt in på gatan.....du dudududu..du dudududu...du du du du du du

kram och godnatt

En lördag för länge sen....

Satt och tittade på kort på förr tiden..för ca 15 år sen, jag var då....23....

Min lördag för 15 år sen såg nästan likadan ut i ...låt säga 7 år. Sovmorgon...till 8 kanske, jag har alltid varit en morgonmänniska. Läste tidningen, åt frukost och sen började dagen. Runt 12 träffades jag och Fia nere på stan, åt lunch, kollade in folk. Hejade, pratade, vilka skulle ut i kväll? Handlade lite strumpbyxor på Lindex, såna som glänste lite och höll in mage, stjärt, lår..ja allt. Viktigt också att man hade ett par plasthandskar hemma så att man inte hade sönder strumpbyxorna när man satte på sig dom.
Åkte hem och VILADE så att jag skulle orka med kvällen. Badade alltid på lördagar med ljus, gärna en tidning och ett glas cider och massor med bubblor.
Klädde mig, fixade frisyr och hår och var sen klar för förfesten.

Förfesterna bestod mycket av mat, dryck, godis och massor av sång och skvaller. Oftast gick vi ut i god tid för att slippa värsta kön.
På streeman började vi ställa oss i vipkön och på nått sätt stod vi där jämt utan att ens ha nått kort.. och vi lyckades varje gång....härliga streeman tiden....

Efterråt gick vi och åt på saffets  innan man GICK hem, dumt nog men man klarade sig. Efterfesten orkade jag nästan aldrig gå på....ville bara hem och sova men hann dricka massor med mjölk och äta lakrits (har läst om att man skulle göra det för att slippa baksmällan), sov också med fönstret öppet, drack inte efter kl 12 men vad hjälpte det...

Söndagarna förr i tiden är inte nått att nämna eftersom dom inte ens existerade.....

Nu har jag på nått sätt äntligen kommit på att det inte är värt att dricka då inte min kropp tål alkohol. Den verkar inet kunna bryta ner alkoholen eftersom jag måste kräkas i 24 timmar efter att jag har druckit.....drygt.
För jag blir verkligen rolig med lite alkohol i kroppen....och har jätteroligt....

På en fest för några veckor sen satt vi och pratade minnen och en tjej sa..

-Du Jessica var ju jämt fullast....
Var jag?? Ja kanske men hade säkert roligast också. Och vilken tur att jag hann ha så kul innan jag kom fram till att leva ett nyktert liv...coh ett samboliv. Visst kan jag dricka ett par glas vin till maten eller nån cider men inte festa till...

Jaja, det var mina lördagar förr i tiden ...annat är det nu,,

kram kram nu ska jag ut och titta på fotboll

Från partyprinsessa till mamma

Efter 3 års bloggande om mina barn och om mitt liv som mamma ska jag nu börja blogga om mina egna tankar....

Jag är en tjej från Västerås på 34 år, sambo med Kalle och vi har 2 underbara pojkar ihop. Rasmus 4½  år och Hugo 2½  år.

Innan jag träffade Kalle var jag stammis på flera uteställen här i Västerås men även på Gotland hade jag gjort mina avtryck.

Tänk vilken omställning det kan bli..från att ha varit singel i 7 år, ständigt ute i svängen till att bli sambo nästan över en natt och efter knappt 2 år så blev jag med barn och på den vägen är det. Nu sitter vi här med 2 underbara barn i ett nybyggt hus. Jaha..och nu då, vad händer här näst???

Nej vi ska inte ha några fler barn och i huset/området vill jag bo i lääääänge.

Ska fundera ut vad jag ska ägna denna blogg åt. Kanske lägger jag ner min sida granath.zoomin.se och börjar här i stället....

Kram Jessica

RSS 2.0